Sla over naar de inhoud

De werkstress en burn-out specialist

Leon Brinkers
Deze website is een initiatief van Leon Brinkers en zijn team. Leon is ervaringsdeskundige op het gebied van werkstress klachten waaronder burn-out klachten. Hij heeft zijn halve leven gezocht naar manieren om meer kwaliteit uit zijn eigen leven te halen en dat is uiteindelijk zijn vak geworden. Leon’s vraag is altijd geweest waarom dat we niet meer uit ons leven halen en veel meer bereiken terwijl we in een van de rijkste landen ter wereld leven?

Na meer dan 25 jaar cursussen, seminars, boeken en diverse opleidingen heeft hij zich toegelegd op de kwantumpsychologie, beter bekend als the law of Attraction (LOA) van waaruit hij zijn kennis overdraagt, verspreidt en traint. Hij is als geen ander in staat om uit te leggen dat lichaam en geest één zijn en dat alles met alles verbonden is.

Hij vertaalt stress, burn-out en vele andere stress gerelateerde klachten met elkaar op micro en macro niveau, als een focus probleem.

Gewoon een verkeerde manier van kijken en aandacht geven, die we ons zelf hebben aangeleerd, aldus Leon. Dit heeft hem gemaakt tot de een van de leidende in de groep van burn-out LOA specialisten in Nederland en België.

Hij heeft al duizenden mensen begeleid en met vele organisaties geholpen met zijn unieke kijk op zaken die vaak onoplosbaar leken. Als het moeilijk wordt is dan Leon ook helemaal in zijn element als probleem oplosser voor situaties waar andere de tanden al op stuk hebben gebeten.

Hij kan ook de meest ingewikkelde zaken terug brengen tot simpel door iedereen begrijpbare en te behappen brokken informatie. Hij is in staat om heel snel ergens de rode lijn in te zien en deze dan zonder omwegen te presenteren. Hij is daarom niet voor niets een veel gevraagde adviseur en probleem oplosser voor het bedrijfsleven.