Sla over naar de inhoud

Wat is het 20 weken digitaal burn-out herstel programma?

Steeds meer mensen kampen met burn-out en of stress gerelateerde klachten of ze hebben het idee dat ze niet alles uit hun leven en werk halen.
Door onze jarenlange ervaring met het begeleiden van cliƫnten in onze praktijk de opening | burn-out specialisten met stress problematiek en persoonlijke ontwikkeling, komt steeds weer dezelfde problematiek weer naar voren. De meeste mensen (85% van de bevolking) hebben zichzelf aangeleerd om op een eenzijdige manier naar de wereld te kijken. Hierbij hebben de meeste mensen niet geleerd om niet te veel aandacht te schenken aan wat er allemaal fout gaat en/of dat je teveel aandacht geeft aan het bijhouden van zaken waar je geen energie van krijgt. Als je niet alles uit je leven haalt dan ervaar je deze energie slurpende zaken ook als stress.

Burn-out en stress klachten ontstaan vanuit een focus probleem. En met focus bedoeken we hoe we onze hersenen gebruiken. Het is de manier waarop we onze hersenen gebruiken en hoe de verbindingen in onze hersenen in het verleden zijn vastgelegd. Dat is wat het verschil maakt tussen gelukkige en succesvolle mensen en het de 85% die dat niet doet.

En als je denkt dat je dat allemaal niet kunt bepalen. Waarom denk je dat er mensen zijn waarbij het allemaal lijkt aan te komen vliegen en er aan de andere kant er mensen zijn waarbij alles altijd fout lijkt te gaan?

Ze hebben beide dezelfde mogelijkheden en talenten en dezelfde 24 uur in een dag. En toch zijn het twee totaal verschillende levens. Verschillende onderzoeken laten steeds weer zien dat afkomst, intelligentie, talent, opleiding of geld geen enkele invloed speelt in het succes van mensen.

Het is de manier waarop we onze hersenen gebruiken wat het werkelijke verschil maakt. Iedereen heeft dezelfde mogelijkheden maar niet iedereen maakt er op dezelfde manier gebruikt van. Met dit programma gaan we nieuwe verbindingen aanleggen en gaan we je leren die voor de rest van je leven te gebruiken.

Schrijf je nu in voor het 20 weken digitaal burn-out herstel programma en ga de eerste 3 weken gratis mee om ons uit te proberen.

Wil je van ons af dan kan je je ieder moment eenvoudig weer uitschrijven.