Sla over naar de inhoud

Proof of concept

Proof of concept van dit digitale burn-out herstel programma.
Waarom zou dit programma mij, in mijn situatie helpen of zou het überhaupt voor mij gaan werken? Zowel Leon als Marina hebben een lange achtergrond in het bedrijfsleven en veel ervaring met leidinggeven en het managen van projecten en organisaties. Zij weten als geen ander wat er nodig is om het verschil te maken wanneer het om leidinggeven aan organisaties gaat en de mensen die er werken. Wat er nodig is om een cultuur te maken en te breken.

Ook werken zij met vele stellen die in de relationele sfeer de nodige uitdagingen hebben zoals bij een scheiding of echtelijke ruzies. Dit zijn vaak relaties en echtparen die op klappen staan of waar het niet helemaal lekker loopt, waarin zij beide partners begeleiden naar een gelukkiger, een liefdevoller leven en een stabiele relatie. Zelf zijn zij het levende bewijs dat hun aanpak werkt. Met ruim 30 jaar samen in business en privé hebben ze een aardige Proof of concept geleverd dat hun aanpak werkt.

Mocht je twijfelen of dit programma voor jou gaat werken schijf je dan gewoon in hieronder en bepaal na drie weken of je er iets aan hebt. Mocht je dan nog steeds twijfelen laat het ons dan weten en bel ons op +31 (0)168 48 1717 of stuur een email en we gaan je verder helpen.

Wil je van ons af dan kan je je ieder moment eenvoudig weer uitschrijven.