Sla over naar de inhoud

Details van het digitale burn-out herstel programma

Wat houdt het digitale burn-out herstel programma in?

We gaan op een ontdekkingsreis waarbij je iedere week op dinsdagmorgen een mail van ons krijgt met nieuwe inzichten om zelf die week mee aan de slag te gaan. Je krijgt door de uitleg een nieuw paradigma waardoor je in staat zult zijn om nieuwe keuzes te maken. Door onze verhalen ben je in staat om in je hersenen nieuwe verbindingen aan te leggen zodat je in staat zult zijn om meer keuzevrijheid te gaan ervaren.

Met deze 20 weken reis is iedereen in staat om meer uit zijn leven, carrière en relaties te halen en aandacht te geven aan zaken die er echt toedoen. Via een wekelijkse minitrip vertellen we je wat je zelf kunt doen om deze vaardigheden eigen te maken. En we geven je een opdracht om het in de praktijk te brengen op jouw eigen situatie. Wat deze ook mag zijn.

Het reisschema

In de 3 eerste weken gaan we de basis uitleggen over dualiteit en je gaat daarmee zelf aan de slag. Want pas als je het hebt ervaren dan heb je het begrepen en zal je in staat zijn daarmee nog verder aan de slag te gaan en het te integreren in je leven. Na deze 3 gratis weken heb je de keuze om je voor de overige 17 weken op te geven. Daarin gaan we nog verder verdiepen en verbreden met nog veel meer informatie. Graag nemen we je na de introductie nog 17 weken verder mee op reis en gaan je dan een compleet ander paradigma verschaffen.
We hebben heel veel informatie voor je uitgewerkt en plekken uitgezocht over verantwoording nemen, bazen stress, omgang met collega’s, de balans tussen werk en privé, carrière maken, relaties en nog veel meer.

Wij zijn dan graag je reisleider in dat proces waardoor we altijd klaar staan om jouw bij de hand te nemen op deze reis. We nemen je dan bijvoorbeeld mee naar conflict situaties op je werk. We laten je zien wie jouw baas eigenlijk is en we geven je gereedschappen om in alle situaties een keuze te hebben.

Je betaald voor deze resterende reis voor de duur van 17 weken €12,50 euro per week, die we in een keer voor slechts €212,50 van je incasseren. Hiermee ga je verder op reis jouw met ons. En mocht je even je weg kwijt zijn dan zullen wij je ondersteunen* en verder helpen.

Voor nu hoef je nog niets te doen als alleen in te checken door je naam en email adres hieronder in te vullen zodat we met je as dinsdag ochtend voor het eerst op avontuur gaan. De eerste reis gaat over dromen en je eigen wereld creëren. Zou begrip van deze metafoor niet heel goed uitkomen? Ga je mee?

Schrijf je hieronder in en ga de eerste 3 weken gratis mee op reis en ervaar hierdoor nieuwe inzichten en methodes die je voor altijd zult kunnen gebruiken in alles situaties.Wil je van ons af dan kan je je ieder moment eenvoudig weer uitschrijven. Dit digitale burn-out herstel programma is speciaal ontwikkeld om hoger opgeleiden de tools te geven die zij in hun werk nodig hebben om up to speed te blijven en keuzes te maken die ze dienen in plaats van ze uitputten.
* Tijdens dit programma zullen we je zoveel mogelijk proberen te ondersteunen via de email als je er even niet uitkomt. Dit is een service van ons geen recht!